FIFA 14'den İlk Görüntüler ve Video - Oyun Destek ve Haber

Oyun Destek ve Haber

Oyun Destegi Haber Download ve Herşey

Bülten

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here
FIFA 14


     Bu yıl popüler futbol oyunları arasında ilk tanıtımlar EA'den geldi ve dün de duyurulduğu gibi FIFA 14'ün ilk bilgileri açıklanmaya başlandı. Oyun için açılmış tanıtım sayfasında FIFA 14'ün anahtar özellikleri gösterilmiş.



FIFA 14


  - Daha İyi Ataklar İçin Pozisyon Alın
     Şut çekme yeni bir boyuta geçiyor. Topu ağlara göndermek için akıllıca yollar kullanarak en iyi açıyı ve pozisyonu belirleyerek atış yapma şansına sahipsiniz. Topu gönderirken artan pozisyon zenginliği bir yana, artık düşerken veya son anda uzanırken de vuruşlar yapabiliyorsunuz.
   


FIFA 14

  






- Orta Sahayı Kontrol Altına Alın ve 
Oyunun Hızını Belirleyin
     Hangi hızla top sürerseniz sürün önünüze çıkanları savuşturup defans oyuncularını engelleyin. Topu orta sahada rakiplerinizden koruyun ve maçın temposunu siz belirleyin. Ayrıca topsuz alanda omuz omuza mücadeleler ile pozisyon kapıp kendinize fırsatlar yaratın.
FIFA 14

  - Daha Gerçek Top Hareketleri ve Kontrolü
     Topa daha fazla güç ve incelikle sahip olun. Gerçekçi top fizikleri artık topun gidişhatını ve havadaki yörüngesini daha fazla etkileyerek onu karşılamak için vereceğiniz hareketlere karar vermenizi sağlıyor. Uzaktan gelen topları güç kullanarak karşılayabilir ve şutları alttan hafifçe atarak daha isabetli gönderebilirsiniz.
    


FIFA 14






- Akıllı Takım Arkadaşlarınızdan Daha İyi Destek
     Yapay zekalı takım arkadaşlarınız daha iyi adam tutuyor ve daha iyi pozisyon alarak koşu yapıyor.Defans oyuncuları pozisyonları tanıyarak ona göredestek verebiliyor ve üstünlüğü geri kazanabiliyorlar.Ofansif oyuncular ise rakiplerini geride bırakmak içinyeni yollara sahipler ve zekalarıyla kendilerine alan yaratabiliyorlar.
  

FIFA 14
  - Kariyer Modunu Oynamak İçin Yepyeni Bir Neden
     Yeni oyuncu arayışını profesyonel seviyeye taşıyarak tüm dünyada yeni yeteneklerin peşinde koşun. Kendi oyuncu ağınızı oluşturun ve geliştirin. Futbolcuların takımınıza desteği dokunabileceği yeni yeteneklerini keşfedip onlara transfer camiasında değer biçin. Yeni yönetim bölümü sayesinde işlemlerinizi daha kolay gerçekleştirin ve işinize daha iyi odaklanın.
     


Gün içerisinde FIFA 14'den daha fazla bilgi gelmesi ve ön inceleme yazılarının yayınlanması bekleniyor. Daha fazla bilgi ve görsel için takipte kalın! Bu arada siz de FIFA 14'deki yeni top fizikleriyle ilgili teknoloji videosunu izleyebilirsiniz. 

Buyrun;

FIFA 14 Resim Galerisi İçin: Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages