Need For Speed:Most Wanted İncelemesi - Oyun Destek ve Haber

Oyun Destek ve Haber

Oyun Destegi Haber Download ve Herşey

Bülten

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Need For Speed:Most Wanted İncelemesi

Share This

Most Wantedİyi bir yarış oyunu denildiği zaman ne kullandığınız arabaların, ne yarıştığınız sokakların ne de grafiklerin pek önemi yoktur aslında. Önemli olan şey o an oynadığınız yarış oyununun size hissettirdiği duygulardır. Hız, belirsizlik ve ani manevralarla sizi sizden alıp başından kalkamadığınız bir noktaya getirebiliyorsa, işte o zaman iyi bir yarış oyunu olduğunu bilirsiniz.

Need for Speed: Most Wanted, bu kez Burnout yarış oyunu serisiyle çok yakından tanıdığımız Criterion firması tarafından geliştirildi ve her zaman olduğu gibi Electronic Arts aracılığıyla oyunseverlerle buluştu. Her ne kadar oyun içerisinde bazı eksiklikler olsa da sizlere yazının başında bahsettiğim işte bu iyi bir yarış oyunu demenize neden olacak hissi tam anlamıyla yaşatıyor dersem yalan olmaz.

Hikaye:
Need for Speed denildiğinde birçok oyunsever bir hikayeden daha çok oyunun kendilerine sunacağı serbestliği ve gerçekten yarışıyormuş hissini vermesini bekler. Durumun tam olarak böyle olduğunun farkında olan Criterion oyunseverlere büyük bir şehir haritası, şehrin her yerinde karşınıza çıkacak ve kullanabileceğiniz 123 tane farklı araba ve adı sanı belli olmayan kimliksiz bir karakter sunmayı uygun görmüş. Oyun içerisindeki amacımızsa polisler tarafından en çok aranılan 10 yarışçıyı listede teker teker eleyerek zirveye yükselmek.
Most Wanted
Oyun içerisinde zirveye yükselirken bir çok yarış yapacak, farklı arabalar kullanacak, polislerden kaçacak ve listedeki rakiplerimizle yapmamız gereken yarışları açtırabilmek için bol bol puan toplayacağız. Genel olarak oyun hikayesi bunun üzerine kurulu ve emin olun Criterion tarafından baştan yaratılan bu yeni Need for Speed oyununun başka bir şeye ihtiyacı yok.



Son model arabalarla sokaklarında gezeceğimiz şehir olan Fairhaven başka bir deyişle hayali Detroit şehrinin değişik atmosferi sizleri büyüleyecek. Şehir merkezleri ve işlek caddelerde etrafınızda bulunan gökdelenler dikkatinizi çekeceği gibi, varoşlarda göreceğiniz yapılarda şehir merkezinden ne kadar uzaklaştığınızı size hissettirecek.

Güzel bir video; (Tavsiye Ediyoruz)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages