Yeni Gears ve GoW Oyunundan Hayal Kırıklığı - Oyun Destek ve Haber

Oyun Destek ve Haber

Oyun Destegi Haber Download ve Herşey

Bülten

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Gears Of War

Başlıkta da dediğimiz gibi Gears ve GoW serisi atalarından geride kaldı ve yapımcısını hayal kırıklığında uğrattı.
    Hem God of War: Ascension, hem de Gears of War: Judgment, ilk hafta satışlarında atalarına oranla çok düşük seviyede kalmıştı. Cowen & Company isimli analiz firmasından gelen raporlara göre bu iki oyunun satışları da beklenilen seviyenin çok çok altında kaldı. 

    Firma raporlarından gelen açıklamalara göre Gears of War: Judgment, ilk ayında sadece 425 bin satabildi. Serinin bir önceki oyunu Gears of War 3 ise, ilk ayında 2 milyonu aşmıştı. Aynı şey PlayStation cephesinin ağır topu God of War: Ascension'da da geçerli. Rapora göre Ascension, ilk ayında sadece 360 bin adet satabilmiş. Fakat God of War 3, ilk ayında 1.1 milyon adet satmıştı.
    Cowen & Company gelen bu raporlarda hayal kırıklığı yaşadığını belirtirken, konsol tarafındaki düşüşün karşısında PC cephesindeki artış verileri de yayınlandı. Bir başka analiz firması NPD'nin raporlarına göre PC oyunlarının satışı %66 oranında arttı. Bu artışın en büyük nedeni olarak SimCity ve StarCraft II: Heart of the Swarm gösterildi.

Bize göre serinin devamı gelecek fakat bir başarı yine elde edilemez ve hayal kırıklığı olursa serinin devamı gelmeyebilir  ve bu biz oyun severler için kötü bir haber
(Raporlar Amerika satışlarına bakılarak hazırlanmış ve açıklanmıştır.)


Gears Of War Resim Galerisi İçin: Tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages