GTA 5'de 1 Değil 3 Ana Karakter Olacak!(Videolu Trailer) - Oyun Destek ve Haber

Oyun Destek ve Haber

Oyun Destegi Haber Download ve Herşey

Bülten

test banner

Post Top Ad

Responsive Ads Here
Evet çok ilginç bir haber daha!

Gta serisinde alışık olduğumuz 1 değil 3 Ana Karakter olacak.Bu karakterleri biz hem size yazı ile hem de bir tanıtım videosu ile göstereceğiz.Hem de tanıtım videosu Türkçe Altyazılı!

İlk olarak Karakterleri yazı ile tanıtalım;


MICHAEL
Michael, eski bir banka soyguncusu. Karakterimiz, Beverly Hills'ten esinlenerek yaratılan Rockford Hills'de yaşıyor. Amanda adında bir eşi ve iki çocuğu var. Michael'ın çocukları ve eşiyle olan ilişkileri çok iyi değil. Ailesi çok fazla para harcadığı için bir krize giriyorlar. Bu yüzden Michael suç işlemeye ve yolsuzuklara geri dönüyor. Michael suç çetesinin beyni diyebiliriz. İnsanları tanıyıp ona göre davranmak konusunda oldukça iyi. Biraz çıkarcı ama güçlü bir lider.

TREVOR
Trevor, eski bir pilot. Bu ilginç karakter karavanda yaşıyor. Michael'ın geçmiş yıllarda yaptığı banka soygunlarının pek çoğunu beraber yapmışlar. Trevor bir uyuşturucu bağımlısı ve riske girmekten asla kaçınmıyor.

FRANKLIN
Franklin, yirmili yaşlarındayken lüks bir oto galeride çalışıyormuş. Bu karakteri, oyunun tanıtım videosunda, sahilde havalı bir araba kullanırken görüyoruz. Arada yan kesicilik yapıyor. Hatta Michael'la da bu tarz bir iş sırasında tanışmışlar. Franklin'in iki yeteneği var; çok iyi araba kullanıyor ve keskin bir nişancı. Michael, Franklin'in akıl hocası.




Gta 5 Karakter Resimleri İçin: Galerimiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages